Sommer 2019

SIDEN SIDST er min nye digtsamling TIL DEN SMUKKESTE. 117 DIGTE udkommet.

Modtagelsen har været overvældende positiv! Fem gange fem stjerner! Ja, digtsamlingen fik fem stjerner i Politiken, Jyllands Posten, Berlingske, Dagbladenes Bureau, Kristeligt Dagblad, med samt mange roser i Weekandavisen og Information. Så jeg er MEGET glad

Gyldendal har lavet det her tilbud, hvor du også kan se mange citater fra anmeldelserne:

MM_Til_Den_Smukkeste_Bestillingspostkort

Jeg har været lidt blæst bagover af det hele, men tænker, at jeg nok skal samle de bedste citater ind senere og lægge links ind til jer, ligesom jeg i det hele taget skal opdatere hjemmesiden her. Men lige nu vil jeg nøjes med en opdateret datoliste:

OPDATERET 2019:

20.6. Jeg læser op fra TIL DEN SMUKKESTE og signerer på den nyåbnede litteraturbar BRØG! Dette bliver den eneste mulighed længe for at få et signeret eksemplar, så mød op, hvis du er i byen:

https://www.facebook.com/events/brøg-litteraturbar/torsdagsbar-med-mette-moestrup/369018043747606/

Lousiana Literature 22.-25. 8. Jeg læser op og fortæller om Til den smukkeste. Mere info følger.

28.8. Forfatteraften, Testrup. Jeg læser op på Testrup Højskole.

September, formentlig poesifestival i Athen.

4.10. Rap & poesi festival i Oslo.

Rejse, Japan.

28.10. Om Sapfo m. Elisabeth på Albertslund biblio – kl. 19-21.

12.11. Oplæsning i Berlin!

15.-17.11. Bogforum. Foreløbig er jeg booket til SPOT-scenen kl.15-15-45

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.