NEWS & efterårskalender

NEW & EFTERÅRSKALENDER

Hej igen! Endelig er min digtsamling Dø, løgn, dø udkommet på tysk, Stirb, Lüge, stirb. Den er oversat af Alexander Sitzmann, redigeret af Daniela Seel og udgivet på Kookbooks. Grafisk design Andreas Töpfer. Og Kookbooks laver bøgerne med smudsomslag, som også er små plakater. Ganske genialt. Og det er altså en ZEBRAPEGASUS med GLASREVOLVERVINGER!

Dø, løgn, dø – i tysk oversættelse – Stirb, Lüge, stirb

SHE’S A SHOW projektet – den digitale audiovisuelle platform, som jeg er i fuld gang med at lave sammen med min makker Miriam Karpantschof og vores digitale designer Hanna Bergman – lanceres d. 12. november med et arrangement på Teatret ved Sorte Hest. Platformen – som har ord, lyd, videoer – bliver tilgængelig for alle. Her er et still fra en af videoerne, ved Miriam Haile.

Still fra video af Miriam Haile til SHE’S A SHOW projektet

OPDATERET KALENDER. EFTERÅR/VINTER 2017/18

Lige nu er jeg i Berlin, hvor vi i aften skal have en reception for udgivelsen af Stirb, Lüge, stirb – med oplæsninger af, ud over mig selv, Cia Rinne, Rozalie Hirs & Rike Scheffler, præsenteret af Daniela Seel. Glæder mig meget! I lørdags læste jeg op i Frankfurt til et arrangement i forbindelse med bogmessen, Teil der Bewegung. Lyriknacht. Og i torsdags var jeg i Trondheim på Litteraturhuset dér og læste op og var i samtale med Mona Høvring. Når denne lille turne er slut, begynder mit efterårsprogram, hvor jeg ud over at skrive videre, skal de her ting:

25.10. Unica Zürn arrangement med Olga Ravn og mig på det nye Litteraturhus på Nybrogade i København, kl. 19-20.30. https://billetto.dk/e/unica-zurn-anagrammer-galskab-og-magisk-skrift-billetter-220215

28.10. Jeg læser op på Poesiens Hus til arr. for flygtningebørn ca. kl. 18.15. Der er et stort program med mange optrædende, som man kan se her: http://www.poesienshus.dk/litteraturen-samler-ind-til-flygtningeborn/

1.11. Salon med Caspar Eric i Roskilde. Oplæsning og spørgsmål. Mere info følger.

12.11. SHE’S A SHOW projektet bliver offentligt tilgængeligt på www.shesashow.com & vi holder et arrangement på Teatret ved Sorte Hest, hvor de fleste af de visuelle kunstnere, som har bidraget til det audiovisuelle space kommer og præsenterer deres videoer. Miriam Karpantschof, musiker, Hanna Bergman, digital designer og jeg er der også, og der bliver videofremvisning, rundvisning i det digitale space og nok også en lille live performance.Fri entre, men meld dig evt. til her (programmet opdateres snarest): http://www.sortehest.com/selskaber/litteraturselskabet-ved-sorte-hest/shes-a-show/

23.11. SHE’S A SHOW er med Hanna Bergman i Göteborg til OPEN WEEK og fortælle om projektet og fremvise det til NIGHT SCHOOL kl. 17. Link følger senere.

3.1.-5.1. Jeg er huskunstner på Roskilde Gymnasium med projektet FORKERTE FØLELSER.

26.2.-9.3. Underviser i Lyrik med Tone Hødnebø på forfatterskolen i Bø, Norge.

Ultimo maj: Jeg skal til Litteraturfestivalen på Lillehammer, Norge.

 

 

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.