KALENDER

OPDATERET KALENDER:

August:

24-27. august er der Lousiana Literature – Eileen Myles oversættelsen skal udkomme dér, den publiceres af OVO Press. Fredag d. 25. august optræder jeg til oplæsning sammen med Eileen Myles, det er kl. 16.30

31.8.-3-9. REVERSE festival i København. Jeg optræde et par gange, mere information følger.

September:

7. 9: Jeg kuraterer og introducerer en poesi- og performanceaften på Teatret ved Sorte Hest / Litteraturselskabet ved Sorte Hest med disse fire stjerner: Caspar Eric (Danmark), Lilibeth Cuenca Rasmussen (Danmark) og Athena Farrokhzad (Sverige). Man kan allerede nu købe billetter på Teatret ved Sorte Hests hjemmeside.

8.9. Jeg deltager i litteraturfestival i Kristianssand, Norge.

17.9. Oplæg på Hald Hovedgård, Den litterære Institution. Lukket arr.

18.9. Deltager i tværnordisk paneldebat på Aros: Når sproget skaber fordomme

21.9: Workshop sammen med Line Knutzon til KULT-gymnasiernes 10 års jubilæum (lukket arr.)

28. september: Jeg skal i samarbejde med Nanna Damsgaard-Larsen være kurator på MIT DRØMMEBIBLIOTEK på Herlev Bibliotek. Det bliver et eksperiment med en alternativ udvælgelse og opstilling af bøger, dels ud fra tanken om mit personlige drømmebibliotek (min drøm om en anden kanon), dels ud fra biblioteket tema Mørke. Både bogopsætning og udstilling bliver offentligt, og jeg glæder mig til det hele med samt dialog med biblioteksgængerne. Lanceringen er d. 28. september, bogopsætningen sker i dagene op til.

Oktober

Dø, løgn, dø udkommer på tysk: Stirb, Lüge, Stirb

13.10. Samtale med Mona Høving på Poesiti, Litteraturhuset i Trondheim, Norge

November

12.11. Offentliggørelse af SHE’S A SHOW – et audiovisuelt digitalt space med poesi og musik af vores duo, Miriam Karpantschof og mig, videoer af en række kvindelige visuelle kunstnere – det hele designet i digitale rammer af grafisk designer Hanna Bergman.

20.11. SHE’S A SHOW har et event i Göteborg med Hanna Bergmann.

I løbet af efteråret vil jeg også bidrage med en række tekster til projektet 365 tekster, hvortil jeg allerede har skrevet tekst til en T-shirt, digtet hedder INGENS PARTY. Man kan købe T-shirten her: http://365tekster.dk/index.php/atlas-over-aarhus/litteraere-ekstranumre/211-ingens-party

2018

Januar

3.-5. 1.Huskunstner-projekt med titlen FORKERTE FØLELSER på Roskilde-gymnasium.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.