Foråret 2017

HEJ fra Trondheim, hvor jeg er til litteraturfestivalen Æ Å. Jeg ser meget frem til dette forår, for i maj udkommer Dø, løgn, dø på det tyske forlag kookbooks i oversættelse ved Alexander Sitzmann og redigeret af Daniela Seel. Alexander Sitzmann har oversat mine digte til tysk helt siden Golden Delicious og fået dem trykt i mange tidsskrifter, men det er første gang, der kommer en hel digtsamling. Så det er lidt stort.

I maj skal jeg være på skriveophold på det danske institut i Rom, hvor planen er at færdiggøre et manuskript til udgivelse. Jeg skriver stadig både på to bøger med arbejdstitlerne Blodæbledøgnet og Midnatsmanifester. Foråret kommer også til at rumme meget samarbejde med min makker i SHE’S A SHOW, Miriam Karpantschof, og vores grafiske designer, Hanna Bergman, fordi vi er i fuld færd med at skabe et digitalt audiovisuelt space, som bliver vores måde at udgive ‘et album’ på. Vi samarbejder med flere visuelle kunstnere om spacet, og vi glæder os meget til at se deres videoer og digitale installationer.

Jeg har siden sidst skrevet flere artikler i den norske avis Klassekampen og i Weekendavisen.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.