Omina med mere

Det er d. 24. september, og i går kom Omina fra tryk. Naja er jo i New York, så jeg gik ind på Gyldendal sammen med vores grafiker Anni for at hente bogen. Den er blevet SÅ flot, synes vi. Bogstaverne på siderne er sortlilla og mosgrønne, ved første øjekast virker de bare sorte. Jeg glæder mig meget til at dele denne lille, hårde bog med jer! Hvis I skulle have glemt det, så udkommer den d. 11. oktober.Omina

Her er de nye fotos af Naja og mig, fotograf Mikkel Tjellesen. untitled-job_51a2030

najamette0018

Her er en opdateret efterårskalender: 

1.10. Kritiker, skandinavisk tidsskrift, arr. diskussion og oplæsning i Forfatterskolens lokaler, jeg har en samtale med den norske digter Mazdak Shafieian, det er kl. 19.00. Fri entré, læs mere her: https://www.facebook.com/events/1683402711882247

5.10. Jeg fortæller og optræder til Poesi i Vandkanten, Lemvig. Se mere her:https://www.lemvigbibliotek.dk/arrangementer/voksne/mette-moestrup

11.10. På selve udgivelsesdatoen er der ORDSALON om Omina i Skuespilhuset med oplæsning og samtale, Naja og jeg er der selvfølgelig begge to, og moderator for samtalen bliver Synne Rifbjerg. Bogsignering! læs mere her: https://kglteater.dk/det-sker/sason-20162017/plus/aben-foyer/ordsalon-med-moestrup-og-aidt/

12.10. Naja og jeg kan opleves til Forfattermorgen på Gyldendal. Ulla Terkelsen er der også! Det er 8.30-9.00. https://www.facebook.com/events/1576253006015627/

13.10. I forbindelse med at Omina bliver månedens bog/Naja og jeg bliver månedens forfattere på Hovedbiblioteket i København, optræder vi med Omina og fortæller om bogen og besvarer spørgsmål fra publikum til et arrangement kl. 17. Her kan også købes bøger. https://bibliotek.kk.dk/arrangementer/forfatterarrangementer/maanedens-30-forfattere-mette-moestrup-og-naja-marie-aidt-omina

30.10. Litterær Salon på Sorø Kunstmuseum om Olga Ravns og min oversættelse af Sylvia Plaths “The Bell Jar”. Kl. 14-15.

31.10. Vrede stemmer, litteratur-dag på Roskilde Gymnasium. Jeg optræder og diskuterer med Caspar Eric og Kristina Nya Glaffey. Arr. er kun for gymnasiets elever.

3.11. Atlas over Aarhus, jeg skal skrive en tekst, der skal trykkes på en T-shirt – mens/efter jeg lytter til en koncert. Mere info senere.

12.11. BOGMESSE: Jeg er på Tranescenen kl. 10.45 sammen med andre digtere. Og optræder mere udfoldet med Omina på Hvid Scene kl. 15.30.

14.-28.11. Skriveophold på San Cataldo i Italien.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.