1. september 2016

Sådan kommer Omina til at se ud udenpå (den har farver indeni):

OMINA: Den 11. oktober udkommer en digtsamling, som Naja Marie Aidt og jeg har skrevet sammen. Vi har arbejdet på den siden 2014, vi færdiggjorde den under mit ophold i Brooklyn i maj, og den går i trykken i skrivende stund! OMINA er lidt som et sortbær, der bliver til en kugle af bly i din hånd. En lille hård perle. Vi er selv lidt bange for den! OMINA betyder tegn eller varsler, og vi har så at sige ladet skriften spå; føre vores hænder. En gennemgående figur er amazonen. Ikke kun amazonen som mytisk figur, men også amazonen i os selv – og læseren. Naja og jeg har skrevet et spor hver, og de to spor spejler sig i og forskyder sig i forhold til hinanden. Vi glæder os til at få OMINA ud i verden. Naja er hjemme fra New York i udgivelsesugen, så man kan møde os og høre os læse op sammen et par enkelte gange. Jeg forbereder mig derefter på at læse op alene, men med Najas stemme på lydspor, hvilket jeg faktisk tror bliver ret så fint. Se min kalender for information om OMINA oplæsninger.

KALENDER FOR EFTERÅRET OG VINTEREN 2016 so far (Hvis nogle af jer derude har lyst til at henvende jer for bookninger, så skriv endelig til mig på mettemoestrup@mail.dk)

10.9. Ord i Nord, litteraturfestival i København på Borups Højskole, hvor jeg skal tale sammen med den svenske forfatter Karolina Ramquist, som bl.a. har skrevet den iskolde ammeroman “Den hvide by” – og for øvrigt lavet et kæmpeinterview med Naja, Line og mig  om FRIT FLET til Dagens Nyheter i sin tid. Vi er på kl. 16 – og hele programmet ser fantastisk ud, se her:  http://www.borups.dk/borupsdebat/2016/9/10/ord-i-nord-litteraturfestival

16.9. -17.9. NORD – litteraturfestival i Helsingør. Jeg åbner festivalen d. 16.9. kl. 16 på Store Scene med et one-woman show, hvor jeg optræder med digte og sange fra bl.a. Dø, løgn, dø, FRIT FLET, SHE’S A SHOW og måske også OMINA. Der er beats og hjertelyde og vandkomposition, og jeg tror, det bli’r hex! Den 17.9. skal jeg samtale med selveste Ebba Witt-Brattström, som er aktuel med “Århundredets kærlighedskrig”. Det er kl. 11-11.50 på Dækket. Se mere her, det er et stjernespækket program: http://kuto.dk/kalender/2016/september/nord-nordisk-litteratur-festival

20.9. Deltager i panel med Johan Lundberg om identitetspolitik, Det danske akademi, Rungstedlund. Mere info følger senere.

21.9. Golden Days, København. Taler om ‘kvindelitteratur’ med Lone Hørslev og Hanne Viemose m.fl. – se mere her http://goldendaysfestival.dk/event/er-der-stadig-brug-’kvindelitteratur’

30.9. Poesiens Hus, Rådhuset, København, jeg læser digte op. Mere info følger.

1.10. Kritiker, skandinavisk tidsskrift, arr. diskussion og oplæsning i Forfatterskolens lokaler, jeg har en samtale med den norske digter Mazdak Shafieian, det er kl. 18.30.

2.10. Jeg læser digte i Astrid Novacks Atelier, Nørrebro, Kbh. Mere info følger.

5.10. Jeg fortæller og optræder til Poesi i Vandkanten, Lemvig. Se mere her:https://www.lemvigbibliotek.dk/arrangementer/voksne/mette-moestrup

11.10. På selve udgivelsesdatoen er der stort arrangement omkring Omina i Skuespilhuset med oplæsning og samtale, Naja og jeg er der selvfølgelig begge to, og moderator for samtalen bliver Synne Rifbjerg. Bogsignering!

12.10. Naja og jeg kan opleves til Forfattermorgen på Gyldendal. Bogsignering.

13.10. I forbindelse med at Omina bliver månedens bog/Naja og jeg bliver månedens forfattere på Hovedbiblioteket i København, optræder vi med Omina og fortæller om bogen og besvarer spørgsmål fra publikum til et arrangement kl. 17. Her kan også købes bøger.

31.10. Vrede stemmer, litteratur-dag på Roskilde Gymnasium. Jeg optræder og diskuterer med Caspar Eric og Kristina Nya Glaffey. Arr. er kun for gymnasiets elever.

3.11. Atlas over Aarhus, jeg skal skrive en tekst, der skal trykkes på en T-shirt – mens/efter jeg lytter til en koncert. Mere info senere.

12.11. BOGMESSE: Jeg er på Tranescenen kl. 10.45 sammen med andre digtere. Og optræder mere udfoldet med Omina på Hvid Scene kl. 15.30.

14.-28.11. Skriveophold på San Cataldo i Italien.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.