1. maj 2016

Hej igen,

Siden sidst har jeg bl.a. været på Sorbonne i Paris og fortælle om mit forfatterskab – og til Ordkraft i Aalborg, og holdt foredrag på Gentofte Bibliotek, og været i Århus i samtale med Tsitsi Dangerembga fra Zimbabwe og holdt fællestime for 2.g’ere på Nørre Gymansium i Brønshøj. I morgen rejser jeg til New York, hvor jeg skal ind på Pratt Institute og fortælle om mit arbejde og læse op, jeg skal også mødes med Eileen Myles, som jeg skal oversætte til OVO press og dykke ned i arkiverne på det feministiske museum i Brooklyn + samarbejde med min FRIT FLET-kollega, Naja Marie Aidt.

Jeg skriver på digte og på Midnatsmanifest, og lige nu ved jeg ikke, hvilken en af bøgerne, der bliver færdig først, sådan er det, man kan ikke helt bestemme over det selv.

Jeg er med i 28 danske digtere – Jørgen Leth film med oplæsninger, jeg læser “Dø, løgn, dø” og “Hvad betyder det for sommerfuglen”

Olga Ravns og min nyoversættelse af Sylvia Plaths Glasklokken har fået mange anmelderroser, fx 6 hjerter i Politiken: Sylvia i Politiken

Mere Sylvia her: Sylvia i bogrummet og her: Sylvia / Danner og her:Sylvia i Cover

Kalender i maj og juni 

5.5. Pratt Institute, Brooklyn

21.5. Optræder med kor, som opfører digtet “Landsby” fra kingsize i Vrå

25.5. er kurator og konferencier på Poesi og Performance med Rike Scheffler fra Berlin, grønlandske Jessie Kleemann og Peter Laugesen på Teatret ved Sorte Hest, København

29.5. Arr. i Århus om Sylvia Plath

30.5. Oplæsning i Berlin, Brandenburger Tor, sammen med bl.a. Rike Scheffler

3.6. Deltager i paneldebat på BEBOP (Black European Body Politics) på Volksbühne i Berlin

il_570xN.245800182

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.